zondag 16 september 2012

Een dag met een scherp randje

Zo zien de dagen er uit eigenlijk. Het gaat best goed. Amper pijn alleen met aan/uitkleden en als er per ongeluk op geduwd wordt oid.
En natuurlijk met het vervangen van het verband maar dan is het een dag met een niet leuk uitje....

Vandaag weer zo'n uitje. Op zich is het best gezellig want Hannah kletst je de oren van je hoofd en het voelt ook wel een beetje als quality time samen. Maar de reden is absoluut niet leuk! Vandaag was het gaas aan het vette gaas en dus aan de huid geplakt.
Dat was ook wel een beetje voorspeld. Zoals op de foto van vrijdag te zien was, was de huid nog nat toen die ingepakt werd. Maar ook wel zo nat dat opdrogen eigenlijk weinig zin heeft.
Vandaag wel, vandaag heeft zuster Angela het gaas eraf gehaald en de huid op laten drogen. Zo lang als het Hannah kost om een raketje te verorberen want die kreeg ze. Je krijgt tenslotte pijn in je keel van al dat gillen en huilen.
De huid zag er nu ook een stuk rustiger uit. En er zit een mooi ruitjespatroon in van de vette gazen... Een vierkantjeshuid. Nu is het netjes opgedroogd en zal het niet meer zo lekken en dus vastplakken.

Eenmaal thuis was de energie al weer op en het was pas 3 uur in de middag. Maar zo gaat dat, deze dagen kosten een hoop energie. En gelukkig is het nu om de dag en niet meer elke dag.
Maar het is nog steeds niet leuk!!!!
Hier kan geen roze lift tegenop, en ook geen verhaal van Koning en Koningin Bobbel, ook geen welverdiend presentje of een bedel aan haar armband. Helemaal niks want het doet verdraaid zeer!

Geen opmerkingen: