zaterdag 13 oktober 2012

13 oktober 2012 4,5 jaar oud!

Ja ok, dit bericht lag ook al een tijdje op de plank .... Maar hier is hij dan ook..

Toen was er de zomervakantie. Na die paar maandjes school weer even bijkomen en lekker de hele dag kunnen spelen. Dat resulteerde natuurlijk! in leuke kiekjes:


Hannah met dr melksnor en helemaal happy!


Trots op dr nieuwe buitenspeelshirt van Mamma's oude Nijntje shirt. Maar ze wilde eigenlijk niet op de foto, geen tijd geen tijd geen tijd....

Op een mooie zonnige dag zijn we eerst bij de sluizen in Appelscha gaan kijken wat er gebeurt als er een boot door wil. Heel interessant natuurlijk! Daarna hebben we de zwembaden gevuld.
Ook als het warm is moet er nog steeds geknutseld worden, maar dan zonder shirt.


Ik pas toch nog wel in de zandbak Mama? Ja hoor ga jij maar zandtaartjes bakken.

Vervolgens stond er een dagje Duinenzathe op het programma:
Op een regenachtige dag besloten we de Turfroute te bezoeken. Gewoon langs de vaart in Appelscha. Het begon met mooi zonnig weer maar eindigde in een fikse regenbui die ons tot op het bot verkleumde....


Hier wordt nog even de laatste dag van de vakantie gevierd met een heerlijk zonnetje:


Op 3 september de eerste schooldag van dit nieuwe schooljaar. Hannah had er al 6 weken zin in. Hoewel ze de vakantie ook wel fijn vond hoor ;) Nu zit ze écht bij Sem in de klas. Én als Matthias mag oefenen zo vlak voor de zomervakantie heeft de juf drie van deze familie in 1 klas. Zal wel niet vaak voorkomen!


En op 9 september, na nog maar 1 week school was de pret alweer over. Op zondag trok ze een beker hete thee over zich heen en dat veroorzaakte een brandwond van 15 bij 25 cm. Het was 2e graads en vreselijk! Het hele verhaal is hier te lezen en de updates die erop volgden waren niet allemaal rozengeur en manenschijn. Gelukkig is de huid alweer gesloten en hoeft het alleen nog maar weer normale huid te worden. Het is nog steeds in ons achterhoofd maar we worden er niet meer elke dag aan herinnerd. Het gewone leven is weer doorgegaan.


Even met Oma knuffelen en ook nog kletsen aan de telefoon!


Zo moeder zo dochter aan tafel!

Het hele verhaal is af te sluiten dat deze kanjer van een meid zich enorm moedig heeft gedragen. Ze is een parel in Gods hand!

1 opmerking:

de Ruijter zei

Leuk is dat weer om te lezen. En inderdaad denk je dan: Ohw ja, dat hebben we ook nog gedaan. En September gaan we gewoon snel vergeten.2653