vrijdag 12 april 2013

Wéér een jaar ouder!

Maar of ze er ook wijzer van wordt? In elk geval eigenwijzer!

Het nieuwe jaar begonnen we goed met een flinke griep, zoals in vorig bericht te zien was.
Maar daarna ging het al snel beter én kwam er sneeuw!

Dag 1 ging Hannah samen met Mama een lekkere wandeling in het bos maken. Dat leverde mooie plaatjes én portretten op:


Dag 2 ging de familie Smit ook mee én hebben we een mooi bergje gevonden waarvan we goed konden sleetjerijden. Hannah in het begin nog wel wat onwennig maar toen de sneeuw bijna weg was was Hannah een volleerd sleerijder!
Flink wat mooie plaatjes dus van Hannah in de sneeuw. En ze heeft het heel erg naar haar zin gehad dus volgende winter weer?

Ondertussen ging school ook gewoon door. En af en toe worden daar ook foto's gemaakt:


Hier met gym onder de parachute. En vervolgens tijdens 2 lessen Djembé!

De eerste les was wat onwennig, en Hannah zat wel erg dicht bij die onbekende meneer. Maar ze heeft ook wel een hoop plezier gehad hoor, zie de foto's van les 2:

Hier is Hannah bezig een kralentekening te maken. En meestal past het voorbeeld precies onder het plankje maar nu niet dus moest ze alles zelf tellen. Maar dat ging heel goed!

Ze zijn ook met de klas in de bibliotheek geweest:

En vervolgens was er vioolles!


Samen met mama een stuk fietsen in het bos. En toen kwamen we een hele grote stapel bomen tegen!


Op school was er een paasontbijt waarbij ze tegenover haar grote vriend Ber-Jan zat:


Zo af en toe speelt Hannah heus nog wel met speelgoed hoor! Zo was ze hier met de ark van Noach bezig geweest. Maar iets klopt er niet!


En omdat we (zo af en toe) dit varkentje ook achter de oren moeten wassen komt ze wel eens zo kusjes geven:

Om vervolgens diep onder de dekens te verdwijnen!


Even een gezellig onderonsje gehad over konijntjes:

En lekker buiten bellenblazen:


Op 24 maart zijn er Friese Stabij pups geboren en Papa krijgt er 1 van. Dus toen de pups 2 weken oud waren mochten we daar gaan kijken met Hannah en Timo:


We waren er al eens eerder geweest dus aan de grote honden was Hannah al gewend, maar de kleintjes wriemelen nogal en dat was even lastig vasthouden. Maar al snel sliep de pup op schoot:


En toen kwam haar verjaardag er al snel aan. Nachtenlang slecht en rommelig slapen of vroeg op of laat in slaap vallen. En af en toe om niets in huilen uitbarsten. Of dat hele brutale wat er af en toe uit kwam! En vervolgens kwam in beeld dat ze dan óók moest gaan trakteren en daar had ze HELEMAAL geen zin in! Het waren vooral de zenuwen voor het zingen vertelde ze later en daarna was het wel leuk:

Ze heeft even gehuild en wilde niet op de stoel staan, dan maar bij juf Gerrie op de grond. Maar het trakteren en de klassen rond (met Sem en Thijmen) ging verder goed.

En toen was het jaar alweer voorbij!

Geen opmerkingen: