zondag 24 april 2016

Hannah's 8e verjaardag!

Laten we eerlijk zijn, beter dan de verjaardag van vorig jaar kon het niet worden. Maar nu de baby er dan ook écht is, is het wel een stuk gezelliger.
Alleen, slechter dan dit jaar hebben we ook nog niet gehad.

De kamer was versierd ze mocht haar feestje op de verjaardag zelf houden... traktatie klaar, patat in de vriezer (ze ging zelfs mee boodschappen doen), Papa is vrij zodat hij kan helpen en dan.... sta je 's-avonds laat spugend in je kamer... arme Hannah... het feest gaat niet door de traktatie blijft in de koelkast maar ze is wel 8 jaar oud vandaag! Dus zijn we de dag in bed begonnen met zingen en cadeautjes. Elk nadeel heeft zijn voordeel... als je ziek thuis bent op je verjaardag dán kan je meteen met je nieuwe lego bouwen!

Van Opa en Oma kreeg je ook lego.


En van de Smitjes een Barbieauto!


Uiteindelijk werden alle festiviteiten gewoon een week uitgesteld. Je mocht de maandag ná je verjaardag trakteren. Uiteraard hebben we maar een nieuwe traktatie gemaakt. En je wilde er ook niet mee op de foto...


Je feestje werd de woensdag ná je verjaardag gevierd. En dat was een grote hit. Tafelpatat, piepschuimfeest (niet mijn idee) én het opruimen hoorde daar ook bij. We deden twister, wie ben ik en nog wat meer spelletjes. Er werden cupcakes gegeten met blauwe botercréme én uiteraard werd er ook lekker buiten gespeeld. Al met al een geslaagd feestje. Ohja je kreeg cadeaubonnen, een glitter lavalamp en klei!


Zaterdag 23 april vierden we dan eindelijk je verjaardag met de hele familie. Er was taart, er waren cadeautjes voor jou én voor Papa want we vierden jullie beiden verjaardagen op 1 dag.

De taarten werden weer gemaakt door tante Arike!
En jullie mochten beiden kaarsjes uitblazen.


 Cadeau's van tante Daniëlle.
 Cadeautje van oom Christiaan.


 
 En van tante Anneke kreeg je Frozen Monopoly, van Oma Huisman een nieuw horloge en knikkers! en van Oom Robert kreeg je een tas om in te kleuren en nog 2 mooie kleurboeken!
Maar oom Robert had nog een verrassing want hij bracht zijn vriendin mee! Ze heet Widhi en komt uit Indonesië. Ze is au-pair in Leeuwarden en spreekt dus al wat Nederlands.


En zo werd het toch nog een leuke verjaardag!

Geen opmerkingen: