donderdag 13 april 2017

Hannah's 9e verjaardag!

Jaja, na het hele lange artikel over het 9e levensjaar moesten we het natuurlijk ook nog vieren!
Uiteraard begonnen we de dag weer zoals het traditie is: in het grote bed bij papa en mama!
Samen met broertje Nathan natuurlijk.Uiteraard hebben we voor je gezongen. Van ons kreeg je een sierradendoos én mooie roze skeelers!
Toen je met Papa een dag naar de stad ging mocht je nog een mooie bedel uitzoeken voor aan je ketting. Dat lukte dit keer niet vóór je verjaardag.
Tante Arike maakte taart(jes). Dit keer een grote en wat kleine. 
Ze had een kleine vorm van een paard gekocht en die opgespoten met slagroom.


Wat wel lukte voor je verjaardag was je jurk afmaken. Zelf koos je de stof die bij de haarspeld moest passen. Deze heb ik gekregen toen Opa en Oma 9 jaar geleden naar Amerika gingen. Maar aangezien ik geen lang haar meer draag mag jij hem nu in je haar.


Op jouw verjaardag was er schoolontbijt. En het leek de juf daarom leuker om de dag ervoor te trakteren. Dus dat hebben we gedaan. Dit keer voor het eerst in 5 jaar geen fruit of gezonde traktatie maar een zakje chips voor de kids en soesjes voor de leraren. En Hannah vond het allemaal prima natuurlijk!Op zaterdag vierden we met zijn allen je verjaardag. Dit jaar veel Frozen-pakpapier wat ik ergens met kerst had gekocht. En dat vond je natuurlijk superleuk!
Het was weer een fijne verjaardag waar je met plezier op terug kan kijken. Of is dat alleen maar vanwege de oorbellen die je mocht laten schieten?!
Kleine meisjes worden groot... 

Geen opmerkingen: